achsa vissel cv achsa vissel sexuologie achsa vissel counseling achsa vissel workshops achsa vissel boek achsa vissel media achsa vissel links achsa vissel contact
 

Counseling

Counseling kan je helpen als je het gevoel hebt dat je ‘vast’ zit. Wanneer je bijvoorbeeld behoefte hebt aan hulp om een aantal zaken op een rijtje te krijgen, maar therapie een stap te ver vindt. Als je bijvoorbeeld, ondanks dat alles best goed loopt, toch ontevreden bent over je leven, of je matter voelt dan je zou willen. Of bij concretere problemen, bijvoorbeeld op werk- of relatiegebied.
Counseling kan je helpen goed door een moeilijke periode heen te komen, onvermoede krachtbronnen aan te boren en er dus sterker uit te komen.

Werkwijze

Samen bekijken we, wat er in je leven niet goed loopt, en hoe je dat kunt veranderen. Mijn doel bij de sessies is je te coachen bij het vinden van je eigen kracht, en vanuit die basis je eigen oplossingen te zoeken. Daar kan ook ‘huiswerk’ bij aan te pas komen, oefeningen die je doet buiten de gesprekken om. Het huiswerk kan heel verschillend van inhoud zijn, afhankelijk van je situatie. Oefeningen kunnen zowel praktisch zijn, als meer naar binnen gericht, zoals meditatie-oefeningen. Na een oriënterend gesprek wordt er een behandelplan opgesteld, zodat je weet hoeveel bijeenkomsten je ongeveer bezig zult zijn. Met een aantal geconcentreerde sessies kun je vaak in korte tijd je leven beter op de rails krijgen. Het is mogelijk de sessies met e-mailcontact te ondersteunen.

Kosten

Het tarief voor een sessie bedraagt € 50,-. Voor mensen met een minimuminkomen en voor jongeren is een verlaagd tarief mogelijk, respectievelijk €30,- en €18,-. De kosten voor een advies per e-mail bedragen E 18,-

 

 
all rights reserved Achsa Vissel 2006 ©